headlines


pic: flickr.com. ännu en gång.

nu ska jag höja upp musiken och packa.
imorgon åker jag, alicia, johanna och elin in till malmö.
tänkte även lägga mig i hyffsad tid. för vi förlorade ju en timme inatt.
puss.

påsklov

nu har vi fått påsklov och våren är verkligen påväg. hur härligt som helst.
i torsdags var jag och några vänner hos alicia. vi låg utomhus på en filt, åt ballerina, drack cola, pratade och pluggade. igår kväll var jag ute och träffade några av mina fina vänner. vi gungade, pratade och skrattade som in i tusan. ni är bäst!
idag har jag spelat match i kristianstad. 21-21. nu ska jag höja upp musiken och fixa mig. ikväll kommer några kompisar hit och det är även earth hour mellan halv nio och halv tio. vi kommer släcka och ha stearinljus. kommer ni släcka?
på måndag flyttar jag, fabbe och pappa till en ny lägenhet. och jag kommer få tag på min kamerasladd, så då kommer bilder.
see you around.
puss.


cup of tea


pic: ännu en flickr.com bild.

våren är verkligen påväg nu. tänkte slänga in några bilder som jag tog igår men smart som jag är så packade jag ner kamera sladden i en av flytt kartongerna som jag inte kommer åt. frida i ett nötskal.
menmen. nu ska jag dricka te, äta kiwi och titta på andra avenyn.
puss.

gossip girl




pic: flickr.com

nu ska jag trycka igång gossip girl och inte säga ett ord för min röst är påväg bort från min kropp. ha en fin kväll.
puss.


klockan åtta


pic: alicia eller julia, skulle jag chansa på.

i eftermiddag har jag umgåtts med emma. vi har tränat på hennes crosstrainer, åkt rollor, pratat en massa och vatt ute på byn. super härligt. nu kom jag nästan precis ut ur duschen och tänkte trycka på bella & tyra show. efter det så tänkte jag kolla i den nya hm tidningen och sen ska jag försöka lägga mig i tid.
puss.


umbrella

pic: flickr.com


min helg har varit väldigt bra. igår till idag sov alicia här och igår var vi hos elin med några fina filurer. vi kollade på thirteen och beck.
nu ska jag kolla klart på johan falk och sedan gå och lägga mig.
puss.


skrattmuskler


pic: jag.

dagen idag har varit kanon. några fina vänner följde med mig hem efter skolan, vi fikade och pratade. söta alicia välte ut sitt mjölk glas hela två gånger. med max fem minuter emellan. mina skrattmuskler har verkligen fått jobba nu i eftermiddag.
nu sitter jag och halv tittar på tv. spanskan kallar på mig och sängen lockar något enormt.
puss.

rosa ros


pic: jag.

idag fick jag gå hem tidigare från skolan för det spände i mitt huvud och kändes som om magen skulle vändas när som helst. inte mysigt.
nu ligger jag i soffan och tittar på top model. nu ska jag stänga ner här och försöka vila ett tag.
puss.

grattis

idag fyller superfina johanna hela 14 år. grattis.
idag har jag lekt med alicia. vi smakade ballerina kladdkaka, cyklade en lång runda, pratade och spelade sims.
nu tittar jag på 2 ½ men och är jätte trött. imorgon har jag träning.
hur är de med er fina människor idag?
puss.

sunday


pic: jag.

nu ska jag lyssna på gamla martin stenmarck låtar och städa. hur ser er söndagskväll ut?
puss.

melodifestivalen


pic: google.se

godkväll. idag fick jag ett par nya skor. svarta gladiator.
nu på kvällen så kom isabella hit och sen så skulle vi ha träffat fler. men så blev det inte utan vi var istället hemma hos mig och tittade på melodifestivalen, åt popcorn och drack cola. tror aldrig jag har varit så inne i melodifestivalen någon gång som jag var idag. när dom sa hur svenska folket hade röstat så satt vi och höll varandras händer och jag var så in i bomben nervös. jag gjorde mitt och röstade på eric och isabella gjorde sitt och röstade på salem. vem hejade ni på? röstade ni?
när dem sen sa att anna hade vunnit så började vi gråta, slängde oss på golvet och skrek. vi tyckte inte att hon skulle ha vunnit, utan att eric skulle ha gjort det. tyckte ni rätt låt vann?
nu går manboy med eric på repeat på min dator.
tänkte även försöka klicka hem några kläder från h&m innan jag går och lägger mig.
puss.

toppenkväll


pic: alicia, skulle jag tro. bilden är tagen i slutet av sexan på mig och bästavän och fy tusan vad vi har förändrats!

godkväll kära ni.
jag kom nyss hem från emma. det var mycket trevligt och alla såg väldigt annorlunda ut. bilder på vad jag hade på mig dyker nog upp här. det blev inte de jag sa innan utan det blev svarta tights med rosa rut tights utanpå (som ser ut som en kassler), svart t-shirt, svart hello kitty munkjacka, en scarf, ett röd-rutigt skärp, en avklippt vante och massa skumma smycken. tack för kvällen tjejer, ni är bäst helt enkelt.
vi vann även matchen med 8-1.
resten av min kväll spenderas nog med massa bra musik, ska även kolla på bella & tyra show och någon bra film. hur såg er fredagskväll ut?
puss.

jag vill ha sommar




pic 1: jag. backarna på kvällen. pic 2: jag. Gustav backen på eftermiddagen.


igår var jag och elin nilsson i lund. jag handlade paket till emma och så fikade vi på en chailatte från espresso house. på kvällen befann jag mig i lunds arena och tittade när damerna spelade sm-slutspels match. vi tog även lagfoto.
ikväll ska jag först spela match dm-match i lund och sedan skynda mig tillbaka till veberöd för att duscha, byta om och sedan sticka bort till emma där hon och julia har tjejmiddag/fest. dom har fjortis vs. emo tema och jag ska vara emo. iomed att jag kommer så sent som jag nog kommer göra så tänkte jag ha på mig svarta jeans, nit skärp, svart tröja, egen gjorde armband som jag gjorde när jag var liten och mycket mörkt smink.
jag kom just på att jag inte har slagit in deras paketer än, så jag kanske ska slita mig härifrån och göra de. sen måste jag packa min väska och äta något.
hur ser er fredags kväll ut?
puss.


ta mig tillbaka


pic: jag.

hej kära ni. igår var jag och elin i lund. jag fick med mig lite blandat hem. blandannat en skinnjacka och ett par jeans shorts. vi hann även baka goda morotskaka-muffins.
idag har jag tränat handboll. det kändes som en hel evighet sen jag gjorde det sist.
jag pluggade precis svenska och känner att jag bara behöver läsa igenom allt en gång till sen sitter det.
just nu sitter jag på mitt rum och lyssnar på bra musik. sängen lockar redan så jag går nog i ide snart.
see you later aligater.
puss.


knut mitt på huvudet


pic: jag.

godkväll. igår kväll blev väldigt lyckad. vi spelade spel, bakade kladdkaka och skrattade en hel del innan vi somnade. 
vi har även kommit på hur vi ska hotta upp herbie, sparkcykeln som julia och tilde hittade i en damm. vi får ta före och efter bilder på han så ni ser hur cool han kommer bli. vår lilla herbie!
jag har även hunnit spela match idag, vi vann. 3-1.
ikväll ska jag försöka plugga lite svenska och so och inte lägga mig alltför sent.
imorgon är vi lediga från skolan. jag och elin ska nog åka in en snabbis till lund. bara gå runt där i solen, titta i butiker och mysa. jag måste även hinna baka morotskaka till imorgon kväll. vi ska sälja kakor på en modevisning. tror jag tvingar elin att hjälpa mig.
men nu ska jag lyssna på melodifestival låtar och städa lite på mitt rum.
hur var er helg?
puss.

sun


pic: jag.

kvällen igår blev väldigt lyckad. vi åt pizza, spelade buzz, pratade en hel del och målade på vägen.
när vi hade ätit och satt oss inne på emmas rum så kom hampus förbi och höll oss sällskap resten av kvällen. ni är bäst!
idag har jag varit i hörby och kollat på när min lillebror spelade handbollsmatcher. kommer inte riktigt ihåg hur dom gick, men dom vann en iallafall.
om en stund tänkte jag cykla till julia i detta fina vårväder. får se om cykeln fortfarande har punka först kanske, annars får jag traska. menmen, det löser sig.
min lördagskväll ska spenderas hos julia, som sagt, vi ska laga mat, skratta och prata en hel del.
vad ska ni göra denna soliga lördagskväll?
imorgon ska vi spela vår första dm-match i fotboll. önska oss lycka till!
men nu ska jag fixa klart och sedan ge mig iväg.
puss.

home


pic: jag.

vi är hemma igen. det har varit en helt underbar vecka.
idag fick vi va lediga från skolan så jag ska packa upp så mycket som möjligt, lyssna på bra musik, ta det lugnt och dricka te.
vid halv tre någon gång ska jag kila hem till bästavän. vi ska fika, prata och mysa. vi har ju inte träffat varandra på två veckor.
någon gång senare ska vi gå bort till emma där det blir mys och middag med tjejerna innan vi senare drar ut och träffar några killar. tror eftermiddagen och kvällen kommer bli väldigt lyckad.
nu: packa upp.
puss.


RSS 2.0