när man börjar tvivla på sig själv

jag tar en paus från bloggandet nu ett tag. de börjar övergå från att vara kul till en mer måste grej och då blir det inge bra. återvänder så fort jag vill. haha, de blev konstigt. men de får bli så.
nu ska jag snart kolla på andra avenyn och på fredag är de valborg. vad ska ni då göra?
jag ska träffa några fina vänner, äta pizza på en äng, gå till bålet, spela kubb och sova ca 15 personer i ett 5:manna tält. wish us luck!
take care.
puss.


bildbomb


pics: jag.

i fredags var jag och några fina vänner i lund, det blev lite nytt. bland annat en kavaj och en klänning.
igår kväll var jag och några vänner nere vid badet och spelade brännboll. solen är framme hela tiden och värmer skönt. nu väntar jag på emma så att vi kan gå ut och rolla i det fina vädret.
puss.

sol till snö
pic1: jag. min sysselsättning för kvällen. pic2: jag.

nu har jag snart fått tillbaka min normala värme. vi tränade fotboll på gräs när de snöade och ösregnade. de är helt sjukt att de snöar i slutet av april. de kändes ju som våren var påväg på riktigt nu och så kommer de. som från ingenstans. usch!
min kväll spenderas med matteboken uppslagen och förra avsnittet av andra avenyn.
en sak till, jag vet att mitt bloggande har sugit under de senaste veckorna och den här gången ska jag försöka förbättra mig. försöka!
puss.

måndag


pic: jag. nicklas slips.

då var vi hemma igen. helgen har varit helt underbar. våra lag möttes i finalen där mitt lag tyvärr förlorade med några bollar. vi dansade loss på discot och jag fick nicklas hockers slips som han kastade ut. det blev väldigt mycket skratt och nu vill man bara iväg på nästa cup.
idag skiner solen och våren är verkligen här. ikväll ska vi spela fotbollsmatch och sen ska jag hem till pappa. ska försöka fixa mitt rum lite denna veckan.
puss.


dödskalle


pic: jag. ringer är inköpt när jag va i malmö förra veckan. jag tycker den liknar michael jackson lite, om man får tycka de.

idag har jag klippt mig och umgåtts med några vänner. vi målade naglarna i olika glada färger.
imorgon åker jag upp till västerås och spelar handbollscup. vi kommer förmodligen hem sent på söndag.
bloggen har hamnat åt sidan nu hela veckan men vi har haft läxor och jag har helt enkelt inte orkat. shame on me!
men nästa vecka blir de bättre, lovar.
nu ska jag sätta på bra musik och packa för imorgon.
puss.

roses

pic: jag.


igår var jag hemma hos tilde hela dagen. vi krattade löv i hennes trädgård, pratade om allt mellan himmel och jord, tittade på vampire diaries och fikade på scones. mys!
på kvällen var vi hos farmor. jag fick min påskpresent och vi åt påskmat.
nu kommer snart min mamma och hämtar mig för att sen åka och kolla på min lillebror när han spelar fotbollsmatch.
imorgon börjar skolan igen och då blir det bättre uppdatering. ikväll ska jag bara ta de lugnt, kolla på förra veckans bella & tyra show och förra veckans andra avenyn.
see you around.
puss.


långfredag


pic: jag.

nu har vi fått påsklov och därför har jag inte bloggat. min vecka såhär långt har varit helt kanon och solen har även tittat fram några gånger. hoppas no också njuter av att det är påsklov och av de fina vädret.
nu ska jag titta på talang 2010 och måla mina naglar. svarta, i think.

puss.


RSS 2.0